Haluaako Suomi pääosaan venäläisten matkakertomuksissa?

Drop us a line...

Send Message
  • en
  • fi
  • ru

EBRD:n Enterprise Growth Programme-projekteja Venäjällä – etsin Senior Industry Advisereita

Toimin EBRD:ssä Venäjän Team Coordinaattorina Small Business Unit:ssa. Tehtävänäni on identifioida venäläistä PKT-yrityksiä, jotka ovat sopivia ja halukkaita 12-18 kk mittaiseen konsultointiprojektiin EBRD:n osarahoittamana. Projektien laajuus on 60 konsullttipäivää, esim. viikon matkoja kohteeseen 4-5 viikon välein. Katso tarkemmin sivuiltamme ns. Enterprise Growth Programme /EGP).

Palkkaan läntisiä Senior Industry Advisoreita (SIA) vetämään projekteja. Edellytyksenä on min. 15 vuoden kokemus linjajohdossa tai asiantuntijana ko. toimialalla. SIA voi palkata tuekseen kapeamman alan spesialisteja joilta vaaditaan vähintään 5 vuoden alan kokemus.

Projektit ovat Uraliin, Siperian ja Etelä-Venäjän alueille sekä Petroskoissa ja Kontupohjassa. Karjalan projektit ovat Suomen rahoittamia ja niihin haetaan vain suomalaisia SIA:ta.

Teollisuuden/toimialat, joihin nyt haen Senior Industry Advisoria:
Meijeri, leipomo, pehmopaperi, saha- ja höyläämötoiminto; fastfood ketju, marjojen pakastus ja kuivatus, pientalojen valmistus, teollisuuden kumi(synteettinen)valmisteiden valmistus, teräsputkien valmistus (kaasu ja vesi), teräsrakenteet, paino-ala, lääkärikeskus, sekä hotellibusiness.

Jos asia kiinnostaa ja koet olevasi kyseisiin tehtäviin pätevöitynyt, lähetä lyhyt hakemus osoitteeseen RiihineT@ebrd.com sekä operatiivisen sähköpostiini tapio.riihinen@manageast.fi